Piloottraject rugzakdieet

In 3 maanden van verloren lopen met je zware rugzak, naar op het juiste pad met een lichte sporttas.

Hallo lieve gevoelige doorbijter,

Omdat ik het belangrijk vind dat wat ik aanbied écht op maat is van de mensen die ik ermee vooruit wil helpen, blijf ik streven naar verbetering. En ga ik regelmatig voor een update. Daarom bied ik mijn meest complete coaching traject (Rugzakdieet) tijdelijk aan als piloottraject.

Dit houdt in dat ik het éénmalig ga aanbieden aan een sterk verminderde prijs én dit aan (slechts) 5 mensen die met heel hun hart “ja!” zeggen!

Je zegt pas “ja” als je:

 • je helemaal kan vinden in de puntjes die ik hieronder heb opgesomd
 • je er ZO hard klaar voor bent dat je niet kan wachten om aan de slag te gaan

zodat je

over 3 maanden al met vernieuwde energie en sterker in je schoenen stappen gaat zetten naar een (werk)leven dat beter bij jou past en meer voldoening brengt.

Het enige wat ik hiervoor in de plaats vraag is dat ik jou als deelnemer voor en na het traject mag interviewen en dat ik deze feedback, al dan niet anoniem, mag delen via mijn website/social media.

Ben jij één van de 5 die:

 • ooit met veel enthousiasme en nog meer goede ideeën in je huidige job startte, maar met de jaren door teveel ‘uitzonderingen die de regel bevestigen’, personeelstekort, werkdruk, stress, geen teamgevoel, te weinig steun van leidinggevende, enz… de drijfveer verloren bent?
 • op het werk constant naar lucht aan het happen is en maar geen rust meer kan vinden?
 • meer brokken aan het lijmen is dan zich nog echt met de kerntaak van je job te kunnen bezighouden?
 • het gevoel heeft dat collega’s de problemen niet (willen) zien of ze gewoon gemakkelijk van zich kunnen laten afglijden of afschuiven?
 • een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft ten opzichte van klanten en het ook allemaal goed wil doen?
 • Maar ben je nu zo ‘aan het einde van je Latijn’, dat je beseft dat je op het punt staat te breken… Je begint gewoon al moe aan de werkdag; je hebt altijd maar spierpijn en hoofdpijn en vooral: dat hoofd van je is maar niet stil te krijgen, over de werkstapel die constant blijft groeien of dingen die gezegd zijn door collega’s of die boze mail van een klant, enz… En je bent van nature al iemand die de stemming van collega’s overneemt… Hoe lang moet je nog sterk zijn?

Wat gaan we samen doen?

In het Rugzakdieet gaan we in 3 maanden:

 • jouw rugzak afzetten: weer rust zoeken en jezelf dat ook echt toestaan (zonder schuldgevoel). Echt bewust tijd nemen voor jezelf is de enige manier om terug te kunnen opladen en te gaan onderzoeken wie je eigenlijk bent, waar je voor staat, waar je naartoe wil. Zolang je blijft anderen op de eerste plaats zetten, leef je niet je eigen leven en kom je vooral niet uit deze situatie waar je al zo lang in zit.
 • jouw rugzak leegschudden: wat maakt dat die zo zwaar is geworden? Wat sleur jij allemaal mee? Zo komen we erachter hoe het eigenlijk komt dat jij zo moe, onrustig, prikkelbaar, angstig, onzeker, met een hoofd vol piekergedachten rondloopt?
 • de inhoud onderzoeken: écht gaan voelen in hoeverre dat alles waar jij op jouw werk mee bezig bent, nog aansluit bij wie jij als persoon bent. Het is duidelijk dat er IETS moet veranderen, dus laten we dan maar eerst gaan onderzoeken wat er al zo lang niet meer werkt.
 • die inhoud weer lichter maken: we gaan een kleiner rugzakje voor jou samenstellen, zodat je er niet meer mee hoeft te ‘zeulen’ én er plaats vrij komt om terug met plezier deze zaken te gaan doen die bij jou passen. Geen gemakkelijke stap, maar alvorens je vooruit kan gaan, moet je de zaken die daarin tegenwerken loslaten/een andere plaats geven.
 • de eerste wandeltocht met jouw lichte rugzak: bepalen hoe het dan verder moet om die kleine sporttas zo licht te houden en weer met volle energie aan de slag te kunnen. De nog wat onwennige eerste stappen, maar die wel de juiste voelen. De laatste boost om dit nu verder te gaan inoefenen, tot het een nieuwe routine wordt.

 

Wat gaat er al na 3 maanden veranderd zijn?

Als jij bereid bent om uit je comfortzone te komen en echt te gaan doorvoelen en de nodige ‘acties’ te ondernemen, dan mag je verwachten dat:

 • jouw hoofd en jouw lijf weer meer tot rust is gekomen
 • je terug meer energie zal hebben
 • je ‘neen’ kan zeggen tegen de zaken die niet voor jou bestemd zijn (pick your battles)
 • je jezelf beter kent (jouw grenzen, kwaliteiten en verlangens) en kan gaan staan voor wie je echt bent
 • je weer tijd kan/durft te maken voor de mensen & activiteiten waar jij je gelukkig bij voelt en weer plezier bij beleeft.

Prijs:

Dit programma gaat hierna € 795,- kosten. Jij kan daar nu voor slechts € 345,- (incl. btw) in stappen.

Ik ga echt 1 op 1, en vooral live, met jou aan de slag. Hoe dieper je durft te gaan, hoe verder het je zal brengen. Hoe bereid ben jij?

Heb je interesse? Meld je dan snel aan

Meer informatie over het programma vind je hier

Nogmaals, dit is een eenmalige kans! Maar doe wel enkel mee als je er echt klaar voor bent. Het zou namelijk eens kunnen dat je leven er plots veel verrijkender zal uitzien.

Twijfel je nog? Of heb je nog bijkomende vragen en praat je liever ipv te mailen? Meld je dan gerust hier aan: