stoppen met moe zijn

Ben jij ook regelmatig moe?

Zo erg dat je niet meer kan doen wat je eigenlijk allemaal zou willen doen?

Ken jij dat gevoel van constant moe zijn? Het lijkt wel iets chronisch, je geraakt er maar niet uit. En het wordt nog wat lastiger in het najaar dan in de lente en de zomer?

Andere mensen zien dat niet, want je toont dat niet, je zet gewoon door, zo goed als mogelijk.

’s Avonds val je liefst gewoon plat in de zetel, onder een warm dekentje, met zo weinig mogelijk extra prikkels of geluiden er rond.

OF

je sleept je eerst ook nog door de avondroutines, omdat je gewoon wil dat er vers/lekker eten op tafel komt en dat nadien ook alles weer proper is. Want je komt pas tot rust als het huis er netjes uit ziet…

  • Hoe zou het zijn moest je meer energie hebben?
    • Wat zou je anders doen?
    • Hoe anders zou je in het leven staan?
    • Hoe anders zou jouw gemoedstoestand zijn?

Wat als ik je zou vertellen dat ik binnenkort een workshop organiseer, met als titel: “STOPPEN MET MOE ZIJN“? 

Daarin gaan we aan de slag met verschillende vormen van moe zijn en de impact op jouw gezondheid.

Je gaat te weten komen wat nu echt helpt om terug meer energie te krijgen en om het moe zijn minder als ‘last’ te ervaren.

We gaan met verschillende thema’s aan de slag die een rol spelen in het veel of weinig moe zijn.

We gaan elkaar inspireren en aanmoedigen om terug een leuker leven te creëren, met meer energie.

Wat hoop jij er nog uit te halen?

Waar ik zelf nog geen knoop heb over kunnen/durven doorhakken:

-> OFWEL gaan we met een klein groepje de natuur in, waarbij je van mij creatieve opdrachten mag verwachten en we vooral heel ervaringsgericht gaan werken. Het even weg zijn van alles, zal de impact zal versterken. De kracht van de natuur is een bewezen feit. Hierover vertel ik meer hier, in het onderdeel ‘in de natuur zijn heeft zijn voordelen

Je keert huiswaarts met concrete tips, een extra duwtje in de rug door de dragende kracht van de groep en door het gevoel dat je niet alleen bent. Verder voel je weer die positieve vibes en goesting om werk te maken van een leuker leven met meer energie.

beautiful girl, in the park, throwing leaves-2003650.jpg

-> OFWEL doen we het gewoon van thuis uit, online, ook in beperkte groep. Met dezelfde insteek, gewoon op een andere manier. Dit is dan weer ‘gemakkelijker’ omdat we ons niet hoeven te verplaatsen. Misschien is dat voor jou handiger als je al heel moe bent. De impact zal iets minder diepgaand zijn dan wanneer we buiten zijn, maar we sluiten even goed af met concrete handvaten om verder mee aan de slag te gaan.

woman, office, working-8356214.jpg

Wat verkies jij?

Ik zou het super vinden moest jij jouw voorkeur willen delen. Ook al ben je nog niet 100% zeker dat je zal deelnemen. Je helpt er zowel mij als de impact van de workshop mee vooruit. Ik geef graag heel veel waarde mee , want ik neem jouw geluk en mentale gezondheid heel serieus.

Dus heb je interesse en nog enkele minuten de tijd? Dan kan jij me heel goed vooruithelpen door onderstaand formulier in te dienen. Dan houd ik jou verder op de hoogte per mail. Hartelijk dank hiervoor.

Interesse voor de workshop: 'Stoppen met moe zijn'
Met dit formulier polsen we naar de interesse voor deze waardevolle workshop, toetsen we af wat deelnemers verwachten en welke manier van aanpak ze verkiezen.
Weekdag/weekenddag? Voormiddag/namiddag? Enkel op…?
Omschrijf kort wat jou het meest vooruit zou helpen. Enkele voorbeelden: Concrete tips krijgen – Ervaringsgerichte oefeningen – Ervaringen delen – Nieuwe connectie met mensen die begrijpen hoe het is om regelmatig moe te zijn? …
waypointcoaching.be/privacy-policy/