Over de muur

Een boek over burn-outs en straffe madammen

Gwen Fontenoy – Ellen De Kimpe – Jantien Vanderbeke

Wanneer durf je zelf zeggen: “Het is genoeg geweest, het moet anders! En het is NU tijd voor verandering!”.

Wanneer durf je voor jezelf te zeggen: “Het is OK. Ik ben OK. Ik gun mezelf de tijd om mijn batterijen opnieuw op te laden.”, zonder dat het voelt alsof je egoïstisch bent, anderen in de steek laat, je zwak of lui bent, een slechte mama/papa/partner bent of een falende collega?

Wanneer durf je het aan om je leven helemaal om te gooien, alles wat je dacht te MOETEN doen achterwege te laten, het naar WILLEN om te buigen en je hart te volgen?

Wanneer leg je je belemmerende gedachten het zwijgen op; het hoofd dat op volle toeren draait met allerlei zaken die je je geluk ontnemen? Wanneer stop je met uitstellen en start je met je dromen achterna te gaan?

Moet je dan meteen je hele leven omgooien? Neen. Maar het is belangrijk om af en toe eens tijd te nemen en jezelf af te vragen: “Waar sta ik nu? En is dit de manier waarop ik het de rest van mijn leven wil doen?”. Dit is ook wat wij ons alle drie de laatste jaren afgevraagd hebben. En met de antwoorden zijn we concrete stappen gaan zetten. We zijn grondig voor de spiegel gaan staan en zijn nog regelmatig figuurlijk tegen deuren gelopen, maar hebben er werk van gemaakt en vooral nooit opgegeven.

Dit boek lezen betekent:

  • tijd nemen voor jezelf;
  • je eigen leven, en onrechtstreeks ook dat van anderen, ernstig nemen;
  • dat je de wil en de moed hebt om alles uit het leven te halen;
  • dat je dicht bij jezelf wil blijven;
  • dat je voelt dat er meer is dan wat je nu als ‘normaal’ accepteert;
  • dat je ondanks al je twijfels, angsten en tegenslagen, toch ergens in jezelf gelooft en voelt dat er een betere versie mogelijk is.

bestel hier het boek met soft cover: € 29 (verzendkosten: € 6,95)

Betaalgegevens vind je op de volgende pagina na de reservatie.
Geef je dit boek aan iemand cadeau? Wil je graag een persoonlijke boodschap meegeven? Laat het me weten en ik schrijf iets specifieks gericht naar deze persoon, vooraan in het boek.
Geef je dit boek aan jezelf cadeau? Wil je met mij delen wat de reden is waarom je het graag zou hebben? Dan schrijf ik een persoonlijke boodschap aan jou terug 😉