Wandelworkshops Gentbos: ‘zelfbewust de winter in’

d

WAT?

mushroom, mushrooms, forest-2087997.jpg

We laten ons inspireren door de kracht van de natuur, we zoeken onze eigen ‘natuur’ op met mildheid naar onszelf toe en omarmen met zachtheid wat er getoond mag worden.

Op pad in het bos met een kleine groep gelijkgestemde mensen, die open staan om hun kwetsbaarheid te tonen en deze van anderen met liefde te onthalen.

Coach Ellen helpt je zakken naar jouw hart, te ontspannen in het bos en daagt je uit met creatieve opdrachten. Deze zullen jou op weg helpen om meer van jezelf te leren kennen: jouw grenzen, jouw kwaliteiten, jouw verlangens, jouw dromen, wie je bent en wat je nodig hebt. Je laat vooral alles wat moet los en met een open blik ga je creatief aan de slag. Niets moet, alles mag. Laat het kind in jou los en laat dit cadeautje aan jezelf met een nieuwsgierige blik op je af komen.

VOOR WIE?

 • Is voor jou de winter ook best een uitdagende periode? En je wil er deze keer niet zo fel uit balans komen?
 • Is het op dit moment al best moeilijk om jouw energiepeil hoog te houden? Wat zal het zijn als de dagen korten en de zon zich minder toont?
 • Ben je herstellende van een burnout of voel je dat het tijd is om aan de rem te trekken om een burnout te voorkomen?
 • Vind je het moeilijk om tot rust te komen? Blijft jouw hoofd teveel op volle toeren draaien, zèlfs op momenten waarop je niet eens productief hoeft te zijn?
 • Ben jij heel empathisch en open minded naar anderen toe, maar zou je zelf ook wel eens een portie empathie en luisterbereidheid (zonder goedbedoelde tips of oordelen) van anderen kunnen gebruiken?
 • Heb je er moeite mee om tijd voor jezelf te nemen?
 • Maakt jouw hart een sprongetje bij de gedachte even helemaal weg te mogen zijn van alle prikkels en verantwoordelijkheden? Ook al zegt jouw hoofd dat dit egoïstisch is (wat het dus niet is, als ik even mag helpen? 😉

HOE DAN?

Het codewoord is ZELFLIEFDE 💗. Geef jezelf de toestemming om jouw gevoel te volgen (je voelt dat dit jou zo’n deugd zou doen) en je even los te trekken van al jouw verantwoordelijkheden en plichten. Geef jezelf dat half dagje in een week de vrijheid om even enkel voor jezelf te zorgen.

 • Even weg van alles, de natuur in.
 • Voor jezelf eens voelen wat er te voelen valt, zodat het gemakkelijker wordt om het te verwoorden, zodat anderen het ook beter begrijpen.
 • Even loskomen van wie je nu denkt te horen zijn en open staan voor mogelijkheden van wie je kan zijn en misschien ook mag zijn…

En we verbinden ons in de eerste plaats met die NATUUR (het bos), die jou alle vrijheid geeft om hier en nu te zijn wie je bent, en dat samen met mensen die kunnen meevoelen wat je doormaakt en die jou zonder oordeel laten zijn wie je wil zijn en laat vertellen wat je wil delen.

WANNEER?

Eind september en oktober ’23 – op vrijdagvoormiddag

In september:

👉vrijdag 29 september – van 9u tot 11u30

In oktober:

👉vrijdag 13, 20 en 27 oktober – telkens van 9u tot 11u30

In november:

👉vrijdag 3 november – van 9u tot 11u30

PRIJS?

€ 29 voor 1 workshop

€ 77 voor 3 workshops

€ 111 voor de 5 workshops

WAAR?

Gentbos – Merelbeke Poelstraat 184-188, 9820 Merelbeke

INSCHRIJVEN -> klik hieronder

Ik schrijf me graag in voor 1 of meerdere wandelworkshops

Het is helemaal ok om nu even niet ok te zijn!


– Ellen

Workshops in groep

Bosbaden

WAT?

BOSBADEN met een kleine groep gelijkgestemde mensen, die open staan om hun kwetsbaarheid te tonen en die van anderen met liefde te onthalen.
EEN WARM BAD waarin we ons laten onderdompelen in de kracht van de natuur, de mildheid naar onszelf toe en de openheid van anderen, waarin we met zachtheid omarmen wat er getoond mag worden.

VOOR WIE?

 • Vind jij het ook moeilijk om tot rust te komen?
 • Blijft jouw hoofd op volle toeren draaien, zèlfs op momenten waarop je gewoon even wil ontspannen?
  Zèlfs nu, tijdens de zomerperiode, waarin we al eens afstand kunnen doen van het werk?
 • Ben jij heel empathisch en open minded naar anderen toe, maar zou je zelf ook wel eens een portie empathie en luisterbereidheid (zonder goedbedoelde tips) van anderen kunnen gebruiken?
 • Hoe is het voor jou om tijd voor jezelf te nemen?
 • Hoe zou het zijn om even weg te zijn van alle mogelijke energievragende prikkels?

HOE DAN?

Laten we starten bij onszelf. Het codewoord is ZELFLIEFDE 💗.

– Even weg van alles, de natuur in.

– Zelf eerst voelen wat er te voelen valt, zodat het gemakkelijker wordt om het te verwoorden.

En we verbinden ons in de eerste plaats met die NATUUR (het bos), die jou alle vrijheid geeft om hier en nu te zijn wie je bent, en dat samen met mensen die kunnen meevoelen wat je doormaakt en die jou zonder oordeel laten zijn wie je wil zijn en laat vertellen wat je wil delen.

WANNEER?

Deze zomer, te kiezen uit 2 reeksen:

In juli:

👉dinsdag 11, 18 en 25 juli – telkens van 19u30 tot 22u

In augustus:

👉donderdag 17, 24 en 31 augustus  van 19u tot 21u30

PRIJS?

€ 19 per bosbad

€ 45 per reeks van 3 bosbaden

WAAR?

Gentbos – Merelbeke Poelstraat 184-188, 9820 Merelbeke

INSCHRIJVEN

Inschrijving bosbaden – Waypoint (waypointcoaching.be)

Het is helemaal ok om nu even niet ok te zijn!


– Ellen